WAEYC Conference
Washington Association for the Education of Young Children
Call Us at (425)232-4247
Office hours vary. Please email to schedule a registration appointment by phone.

2017 Conference Schedule

Thursday, October 26

CEU Hours

8:00AM - 5:30PM Registration Hours
12:00PM - 5:00PM Exhibit Hall Hours
9:00AM - 5:00PM TAB Sessions (Full Day) 7 Hours
9:00AM - 12:30PM Morning Tour: Boyer Children’s Clinic 3 Hours
9:00AM - 12:15 or 12:30PM TA Sessions 3.25-3.5 Hours
12:30PM - 1:30PM Lunch and Visit Exhibitors
1:30PM - 5:00PM Afternoon Tour: Hilltop Childrens Center 3.5 Hours
1:30PM - 5:00PM TB Sessions 3.5 Hours

Friday, October 27

7:30AM - 5:30 PM Registration Hours
7:30AM - 5:00PM Exhibit Hall Hours
8:30AM - 10:00AM Welcome and Keynote 1.5 Hours
10:30AM - 5:00 PM FABC Sessions (Full Day) 6 Hours
10:30AM - 12:00 or 12:15PM FA Sessions or Morning Tour: Journey School 1.5-1.75 Hours
12:00PM - 1:30PM Lunch and Visit Exhibitors
12:30PM - 1:15PM WAEYC Annual Meeting

1:30PM - 3:00PM FB Sessions 1.5 Hours
3:30PM - 5:00PM FC Sessions 1.5 Hours

Saturday, October 28

8:00AM - 4:30PM  Registration Hours
8:00AM - 1:00 PM Exhibit Hall Hours
8:30AM - 10:30AM SA Sessions 2 Hours
11:00AM - 12:30 or 12:45PM SB Sessions 1.5-1.75 Hours
12:30PM - 1:00PM Lunch
1:00PM - 2:15PM Plenary Sessions 1.25 Hours
2:30PM - 4:30PM SC Sessions 2 Hours

2017 Conference Program

2016 Conference Brochure: CLICK HERE
2015 Conference Brochure: CLICK HERE
2014 Conference Brochure: CLICK HERE